Sök
Stäng denna sökruta.

Om Wissare AB

Wissare AB är ett byggföretag med en passion för att skapa, förnya och bevara. Vi tror att varje hem är unikt och förtjänar att bli behandlat med kärlek och omsorg. Oavsett om du behöver hjälp med en enkel renovering, en stor nyproduktion eller regelbundet underhåll, har vi kompetensen och erfarenheten att leverera resultat av högsta kvalitet.'

Share This Post

Byggtjänster

Wissare AB kan erbjuda alla de tjänster som behövs, men tillräckligt små för att leverera projekt med personlig uppmärksamhet till våra kunders kvalitetsstandarder, scheman och budgetar. Våra skickliga team är stolta över att vägleda ett projekt från idé till framgångsrikt slutförande.

Wissare AB Construction samarbetar med kunder från första början för att lyssna på deras behov och utveckla en tydlig och gemensam vision för ett projekt.

Sedan samarbetar vi med duktiga arkitekter, ingenjörer och underleverantörer för att förverkliga den visionen. Detta interaktiva tillvägagångssätt säkerställer kvalitetsutförande och uppmärksamhet på detaljer varje steg på vägen och en färdig struktur du kan vara stolt över.

Byggledning

Vår byggledningsfilosofi fokuserar på att utveckla en interaktiv, inkluderande arbetsrelation mellan kunden, designföretagen och byggteamet. Vi påbörjar förvaltningsprocessen omedelbart efter tilldelningen och förblir din partner tills projektet är klart, byggnaden eller vatten-/avloppsreningsanläggningen är i full drift och alla medlemmar i teamet är nöjda.

Vi tillhandahåller byggledningstjänster i två faser: förkonstruktion och konstruktion. Meningsfulla förkonstruktionstjänster ger kunden värde, potentiella kostnadsbesparingar och informerat beslutsfattande samtidigt som de eliminerar överraskningar för att ge dig ett förutsägbart resultat. Under värdeanalysprocessen tänker vi utanför boxen för att uppnå dina mål med din budget och projektbehov i åtanke. Tidig involvering av byggteamet gynnar alla aspekter av projektet.

Under förkonstruktionsfasen tillhandahåller vi planering och schemaläggning, uppskattning, värdetekniska och byggbarhetsgranskningar, köper långvariga artiklar, utvecklar och övervakar budgeten och prekvalificerar underleverantörer. Under byggfasen köper vi allt material som krävs, underleverantörstjänster, bygger din anläggning och säkerställer att din anläggning är i full drift. Framgången med detta tillvägagångssätt är beroende av teamets kontinuitet från förkonstruktion till konstruktion.

Förbyggnad & planering

Våra projektteam arbetar flitigt med kunder och designteam för att analysera program- och designalternativ och föreslå förslag som ger värde och minskar kostnaderna utan att kompromissa med estetiken i ditt projekt.

Meningsfulla förbyggnadstjänster ger värde, potentiella kostnadsbesparingar och välgrundat beslutsfattande samtidigt som de eliminerar överraskningar för att ge dig ett förutsägbart resultat.

För varje värdeanalysförslag utarbetar vi en jämförande värdestudie som inkluderar en bedömning av kostnads- och tidtabellseffekter. Vi erbjuder en omfattande uppdelning av alternativ som väger kostnadskonsekvenserna och tar hänsyn till driftskostnaderna, produktens hållbarhet och användarvänligheten för varje förslag.

Design-Build

Förtroende är den underliggande pelaren för design-building-projekt. När förtroende utvecklas och främjas mellan ägaren, entreprenören och ingenjören, utvecklas en anmärkningsvärd synergi som leder till framgångsrika projekt och nöjda kunder.

Fler och fler kunder väljer design-building-processen för sina kapitalprojekt, vänder på bordet när det gäller val av billiga entreprenörer till förmån för det bästa värdet, historien om ingenjörs- och entreprenörsrelationer och teamets förmåga att fungera tillsammans. Att anamma design-build-filosofin har visat sig öka möjligheterna till innovation samtidigt som det ger potentialen att förkorta det övergripande projektschemat – en win-win-situation för alla medlemmar i teamet.

Självprestation

Oavsett leveranssätt kan Wissare Consulting AB tillföra en stark självprestationsaspekt för att direkt styra fältarbetet och optimera budget, schema, kvalitet, säkerhet och kommunikation.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Hej

Wissare AB: Våra värderingar – Kunskap, Engagemang och Lojalitet

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch