Wissare Consulting AB

Wissare AB är glada över att få dela med oss av de senaste uppdateringarna om våra pågående projekt i Göteborg ,Partille och västra Götaland .

  • admin
  • juni 11, 2023
  • Inga kommentarer

Vi på Wissare AB är glada över att få dela med oss av de senaste uppdateringarna om våra pågående projekt. Det har varit en händelserik tid fylld med framsteg och innovation, och vi är glada över att berätta mer om vad vi har åstadkommit. Här är några av de projekt vi har arbetat med nyligen:

Dagvattenledningar på Stora Holm: Vi är stolta över att ha varit en del av det spännande projektet med att lägga om dagvattenledningarna på Stora Holm. Dagvattenhantering är en viktig aspekt för att minska översvämningar och skydda miljön. Vårt team har arbetat tillsammans med lokala entreprenörer för att planera och genomföra denna omfattande ombyggnad. Vi är glada över att kunna bidra till att skapa en bättre och säkrare miljö på Stora Holm.

Energisnål gatubelysning i Svenljunga: Ett annat framgångsrikt projekt vi har varit involverade i är installationen av energieffektiv gatubelysning i Svenljunga. Genom att byta ut befintlig belysning till modern, miljövänlig gatubelysning har vi inte bara hjälpt till att minska energiförbrukningen utan också förbättrat belysningen i området. Detta bidrar till en tryggare och mer hållbar miljö för invånarna i Svenljunga.

Ombyggnad av tankar för vettavskiljande: Vi är glada över att ha deltagit i projektet med att bygga om tankar för vettavskiljande. Genom att förbättra och modernisera vettavskiljningsprocessen har vi bidragit till att minska påverkan på miljön och främja hållbarhet. Vårt team har samarbetat nära med experter inom avfallshantering för att säkerställa att våra lösningar är effektiva och miljövänliga.

Dessa projekt är bara några exempel på det arbete vi gör för att skapa en bättre framtid. Vi vill tacka alla våra fantastiska medarbetare, samarbetspartners och kunder för deras stöd och engagemang i våra projekt.

Håll utkik efter kommande nyhetsbrev där vi kommer att dela mer detaljerade uppdateringar om våra projekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *