Wissare Consulting AB

Wissare AB vill revolutionera byggbranschen med digitala produkter och avancerade Tjänster.

  • admin
  • juni 17, 2023
  • Inga kommentarer

Wissare AB, strävar efter att bli en innovativ aktör genom tekniska lösningar i byggbranschen, Vi har tagit ett stort steg framåt genom att öppna en ny avdelning som fokuserar på att leverera digitala produkter inom bygg- och anläggningsbranschen.

Med arkitekter tjänster som en del av det nya digitala teamet planerar Wissare att lansera en banbrytande produkt under hösten, vilken förväntas förändra hur byggbranschen fungerar. Dessutom har företaget utökat sitt utbud av tillvals tjänster inom en rad tekniker och plattformar, inklusive Bim, HTML, CSS, JavaScript, React, Git, Tailwind CSS, MongoDB, Node.js, Java, Figma och Ruby.

Utvecklingen av Byggbranschen: Traditionellt sett har byggbranschen varit känd för sin konservativa inställning och motstånd mot förändringar. Men med Wissare AB:s nya avdelning och deras satsning på digitala produkter, signalerar de en nytänkande attityd och ett större fokus på teknikens potential att revolutionera branschen.

Arkitektertjänster i Det Digitala Teamet: En nyckelfaktor för Wissares framgång är inkluderingen av arkitektertjänster i det digitala teamet. Genom att ha arkitekterna involverade från början kan Wissare erbjuda helhetslösningar som integrerar tekniska innovationer och designexpertis. Detta skapar en stark grund för utvecklingen av Wissares revolutionerande produkt.

Banbrytande Produktlansering: Höjdpunkten för Wissare AB:s arbete är den kommande produktlanseringen som förväntas förändra byggbranschen. Även om detaljerna förblir hemliga ger företagets satsning på att utveckla digitala produkter och inkludera olika tekniker och plattformar en antydan om att det kan vara något som radikalt förbättrar effektiviteten, samarbetet och resultatet inom bygg- och anläggningssektorn.

Utökade Tillvalstjänster: För att möta den snabbt föränderliga teknologiska världen och kundernas behov har Wissare AB utökat sitt utbud av tillvalstjänster. Nu kan företaget erbjuda expertis inom Bim, HTML, CSS, JavaScript, React, Git, Tailwind CSS, MongoDB, Node.js, Java, Figma och Ruby. Detta breddar deras kompetens och gör dem till en idealisk partner för företag inom bygg- och anläggningsbranschen som strävar efter att stärka sin digitala närvaro och dra nytta av den senaste tekniken.

Wissare AB har tagit ett spännande steg framåt genom att etablera en ny avdelning som fokuserar på att utveckla byggbranschen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *